Over ons

Welkom bij Expo Trading! Wij zijn een groothandel, producent én importeur van armaturen, lichtbronnen en schakelmateriaal. Dagelijks werken wij met veel plezier aan de kwaliteit én uitbreiding van ons assortiment. Ons uitgebreide aanbod is onder te verdelen in diverse stijlen. Van strak en modern, tot exclusief en landelijk. Bekijk onze catalogus om een selectie van ons exclusieve aanbod te zien.

Internationale speler
Expo Trading is afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een internationale speler en is actief in heel Europa. Onze vertegenwoordigers bevinden zich in Nederland, België, Frankrijk, Polen, Tsjechië en Slowakije. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij verbinden u aan een vertegenwoordiger. Hij/zij geeft u deskundig advies én vertelt u graag meer over onze producten.

Levering en kwaliteit
Uniek bij Expo Trading is dat we binnen 24u leveren. Hiernaast waarborgen we onze kwaliteit en dat betekent dat we standaard vaste prijzen hanteren. Dit betekent dat er eerlijke concurrentie- en marktwerking optreedt waar u als eindleverancier voordeel van heeft. 

Als vaste klant kunt u via ons klantenportaal inloggen en bestellen. Bij vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Expo Trading Holland - Over Ons img